Team

Het team van Bellisimo Kappers in Echt staat voor u klaar met ieder zijn specifieke kennis en eigenschappen, maar allemaal stuk voor stuk gedreven, gemotiveerd en enthousiast.
Zo zorgen we er dag in dag uit voor dat u zich op uw gemak voelt in onze salon en dat wij er voor zorgen dat u onze kapsalon weer verlaat met een tevreden gevoel en natuurlijk een eigentijds kapsel dat bij u past.

Aniek van Eckeren

Aniek is allround kapper en is zeer geliefd in de kapsalon.

X

Chantal Niessen

Chantal is een allrounder in het kappersvak en al geruim 25 jaar in dienst bij Bellisimo Kappers. Specialisatie: knippen van dames en heren.

X

Claudia Stoffels

Claudia is salonmanager en tevens aanspreekpunt binnen het team. Hiernaast is zij opgeleid als mastercolorist/ color technician.

X

Manou Schulpen

Manou ’s passie is het knippen van korte, ruige coupes. Specialisatie: ontkleuren en aanbrengen van koele blond- en grijstinten.

X

Nicole Snellen

Nicole is een specialist in het knippen van korte mannenkapsels en een allrounder in het knippen en kleuren van dames.

X

Pauline Gehlen

Pauline is een make-up artist met passie voor lang haar. Specialisatie: opsteken, haarkleuringen, knippen dames en heren.

X

Ruud Severins

Ruud is educator en KMS-artist met een voorliefde voor het barbiersvak. Zijn passie ligt bij het knippen van dames en heren.

X

Sabine van Schijndel

Sabine is een allrounder wat betreft knippen, kleuren, lang haar, vlechten en opsteken.

X

Sandy Jaspers

Sandy is de visagist binnen het team met passie voor lang haar. Tevens is zij een expert op het gebied van haarverlenging, folietechnieken en…

X

Suzanne Ritzen

Suzanne heeft in juni haar mastercolorist certificaat behaald. Het toepassen van diverse kleurtechnieken is haar grootste passie.

X